2013. július 12., péntek

A válasz itt található: www.lineelectronic.hu/tavfelugyelet





Júniusban  elkezdetődött a nyári szezon, azaz mindenki számára itt a nyári pihenés ideje. Nagyon sok család utazik el hosszabb rövidebb időre otthonról. Ebben az időszakban azonban vagy felügyelet nélkül marad az ingatlan, vagy be van riasztva.
De mi van akkor, ha a szomszédok sem tartózkodnak otthon? 

A válasz itt található: www.lineelectronic.hu/tavfelugyelet
Ebben az esetben nincs ki figyeljen az ingatlanra, és hiába szól a riasztó is. Erre a problémára nyújt megoldást a távfelügyelet.
Távfelügyelet esetén ugyanis nem számít, hogy otthon van e valaki a szomszédban vagy sem. Az is lényegtelen a távfelügyelet esetén, hogy egy vagy több hétre, vagy pár órára hadjuk el a házat. A távfelügyelet ugyanis folyamatos távoli védelmet biztosít a távfelügyeletet igénybe vevők számára. Bármilyen okból is történik a riasztás, a diszpécserek intézkednek. A távfelügyeleti szolgáltatás típusától függően teszik meg a szükséges lépéseket, azaz vagy csak értesítenek vagy egy járőrt küldenek a helyszínre, hogy nézze meg mi az oka a riasztásnak.
A legbiztonságosabb megoldás, ha a kivonulós távfelügyeletet válasszuk, mert abban az esetben a helyszínre megy egy járőr, aki meg tudja előzni, hogy bármilyen kár is keletkezzen. Általában a két távfelügyeleti típus között árban nem nagy a különbség, viszont a védelem szempontjából akár sokat is jelenthet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése